Bananpannkaka i ugn som muffins
Små söta och naggande goda


Ingredienser
2 bananer (gärna övermogna)
2 ägg
1 dl kokosmjölk
1 msk kokosolja
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/4 tsk vaniljpulver
Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa ihop ägg och kokosmjölk i en annan och tillsätt kokosoljan. Mosa i bananerna i äggblandningen och blanda sen i mjölblandningen och vänd runt smeten försiktigt. Fyll muffinsformar till hälften och grädda i 200 grader i 12-15 min. Känn efter med potatissticka
Serveringsförslag:
Med en klick grädde och några bär
Som den är till mellis
Med rysk yoghurt och färsk banan
Som födelsedagsmuffins med spritsad grädde blandad med blåbär och ett ljus på

Vad vore livet utan kokosolja förresten?
